Propostes de guió que encara no m’han permès fer un gir professional cap al món audiovisual


La isla de las lamentaciones 
(Programa de TV)

Reality show en què 10 parelles de canis viatgen a Jerusalem per posar a prova la seva relació sentimental. Durant un període d’un mes, diversos participants amb relacions tòxiques i disfuncionals es dividiran en dos grups, un a cada banda del mur de les lamentacions, i s’enfrontaran a diverses adversitats amb què avaluaran si la seva relació és suficientment ferma com per a superar situacions d’allò més complicades com per exemple circumcidar un desconegut o haver d’aguantar una erecció mentre llegeixen el Torà.


Aquí no hay quien viva: The reunion (Programa de TV)

Després de l’èxit de l’especial de HBO de la sèrie «Friends», arriba l’encara més esperat retrobament dels protagonistes de la sèrie d’Antena3 de principis dels 2000. Gairebé 20 anys després de l’estrena d’aquesta telecomèdia sobre una peculiar comunitat de veïns, alguns dels protagonistes més mítics de la sèrie com Juan Cuesta (el president de la comunitat) o Emilio (el porter) es retroben per a recordar els millors moments de la sèrie que ja es coneix com a el Friends espanyol però amb menys botox i cocaïna.


Vicky Cristina, Badalona (Pel·lícula)

Dues joves que es troben en punts molt diferents de la seva vida sentimental decideixen passar les seves vacances d’estiu a Badalona, on descobriran els indrets més emblemàtics de la ciutat com la plaça de l’ajuntament, etc. Allà coneixen a Juan Antonio, que les apunyalarà després d’intentar robar-les-hi una t-casual.


Quesadilla antes de Navidad (Pel·lícula)

Produït per Tim Burton i Taqueria San Pascualito del carrer Taquígraf Garriga. Jack Skellington, Senyor del Halloween, decideix esgarrar-li el Nadal al Pare Noel a base de donar-li molts jalapeños per tal de produir-li hemorroides i així impedir-li asseure’s còmodament al trineu per repartir regals.


El club de la hucha (Pel·lícula) 

Edward Norton i Brad Pitt, que ja tenen més de 50 anys, descobreixen que ja han arribat a una edat en què quan t’ajups tens moltes probabilitats de que se’t vegi l’ojete. Per tal de superar el tràngol, decideixen fundar un club d’homes en plena crisi dels 50 que es dedicaran a esmorzar de forquilla cada diumenge després de les seves sortides amb moto per la costa del Garraf.


L’Oficina (Sèrie de TV)

Spin-off del spin-off de la gran sèrie britànica de finals dels 90 “The Office”. Fals documental ambientat en l’any 2020. Durant les 9 temporades que dura, es podrà veure el dia a diu d’una oficina barcelonina buida degut als protocols de seguretat derivats del covid.


Como conocí a vuestro padre (Sèrie de TV)

Dirigit i protagonitzat per Soon Yi, la esposa de Woody Allen. En aquest biopic sobre la seva pròpia vida, Soon Yi li explica a la filla del polèmic director, o sigui ella mateixa, la història de com va conèixer al seu pare.

Pablo González Camposhttps://linktr.ee/tabacisobrassada
(Andorra, 1992). Apassionat de la ràdio, l’stand-up i la pressió fiscal alta. Vaig deixar el meu país per perseguir el meu somni de fer una declaració de la renda.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Más cosas