Jazz&Sex

13/10

Bon dia, sóc el Jaime, el veí del quart. Em sap greu escriure-li aquesta nota, però és que des que ha començat a tocar la trompeta, que no puc concentrar-me quan teletreballo. Intueixo que està jubilat i que intenta recuperar una afició, però hauria de considerar que a la resta d’inquilins de l’escala ens pot molestar. No dic que pari de tocar, però si és tan amable de tocar a la tarda, tirant cap al tard, em faria un favor molt gran. Que tingui bona setmana. Jaime.


16/10

Hola, no sé si va rebre la meva nota de fa uns dies, però he d’insistir: podria tocar la trompeta en hores normals i respectuoses per la resta? Gràcies. Jaime


18/10

Mira, Francesc, estic cansant-me, ja. Necessito que paris ja de tocar la trompeta. Ahir va estar tota l’estona de la becaina amb el maleït Turuta. He intentat ser respectuós, però és que la meva dona i jo ja no podem dormir. Jaime.


22/10

De veritat, imbècil, trucaré la policia! Jaime.


23/10

Hola Francesc! Disculpi per les males formes de les últimes notes. He d’enretirar les meves paraules… gràcies a no poder dormir i a tenir les seves cançons de fons, la meva dona i jo hem fet l’amor. Feien, potser, 3 o 4 anys que això no passava. Per tant, per favor, continuï els seus concerts. Això sí, ja que hi som, si pogués aprendre’n alguna de més tranquil·la, una balada o un tema del Miles Davis… apreciem el seu art, però preferiríem no fer l’amor amb marxes militars. Una abraçada. Saludi la seva dona de part nostra. Jaime (i Marga).


28/10

Veig que ha continuat. Estem molt contents. Podria dir que la seva trompeta ha reanimat un matrimoni que estava condemnat al fracàs. Fa uns dies, la meva dona es va posar un conjunt ben sexy que guardava des d’abans de casar-nos. Jo, per contra, vaig intentar depilar-me les parts íntimes i em vaig fer un tall que quasi hem de córrer a l’hospital. El problema va ser que ho estava fent quan vostè, tot just, començava l’escalfament. L’ensurt va ser tal que se me’n va anar la mà. No es preocupi, estic bé (i sencer!). Una abraçada. Jaime.


5/11

He pensat fer-li una llista de suggeriments. Si li agraden, la Marga i jo estaríem encantats d’escoltar-les. Aquí va:

Kind of blue – Miles Davis

I ain’t got nobody – Louis Armstrong

Easy Living – Clifford Brown

Si no, segueixi amb les marxes militars.

Per cert! L’altre dia va tocar el Baby shark. Suposo que va venir el seu nét! Seria tan amable d’avisar-nos quan vingui? La meva dona ja estava despullada al llit i jo m’estava emprovant uns calçotets nous, i la cançó va fer desaparèixer la libido completament. Gràcies! Una abraçada. Jaime.


12/11

Bon dia senyor Francesc! Se m’ha acudit una idea fantàstica, espero que li agradi. M’he comprat una tuba. Podrem formar un grup! De moment no en tinc massa idea, però aniré practicant. Espero estar a l’altura aviat! A més, diu la Marga que ella pot afegir-s’hi amb uns bongos que ens va portar la nostra filla del Marroc. Sonen molt bé, ja veurà. Li proposo alguns noms per la formació:

Els 74 (en honor al número de l’escala)

Els veïns (en honor al fet que som veïns)

Jazz&Sex (en honor a com va començar la nostra relació professional)

Ja em dirà quin li agrada més. Jaime.


13/11

Com haurà sentit, el que m’he comprat és un trombó, no una tuba. Jaime


16/11

Hola! Disculpi tantes notes, però és que em sembla estrany que mai m’hagi contestat. Agrairia saber què en pensa de tot plegat. Sobretot el tema del nom de la banda. A més, aniria bé quedar a un dels dos pisos, perquè sempre m’intento unir a les hores que vostè assaja, però m’és difícil preparar-me, ja que no sé quin repertori farà cada dia. Un altre tema: el dia 19 tinc uns amics a casa. Li importaria tocar 3 o 4 cançons cap a les 17:15 h? Aniria molt bé per amenitzar la festa. Gràcies. Jaime.


19/11

Bona nit. Veig que no devia rebre la meva nota anterior, perquè no ha tocat. De fet, fa dos dies que no toca i estem un pèl preocupats. Tot bé? Salut! Jaime.


25/11

Senyor Francesc, li he de demanar insistentment que torni a agafar la trompeta i faci la seva màgia. Des que ha deixat de tocar que la meva dona i jo no trobem la motivació per… bé, ja sap. El seu instrument ens dóna vida, ens omple de passió desenfrenada. Espero que ho entengui. Jaime.


26/11

Apreciat senyor Jaime,

Sóc en Francesc, el veí del tercer a qui li ha estat escrivint notes sense parar. Tot i la seva persistència, no he tingut l’ocasió de llegir cap dels seus escrits, ja que no trobava la clau de la bústia. Resulta que la tenia la meva filla. Sento haver-lo molestat al principi amb el meu clarinet (en cap moment era una trompeta). Veurà que he deixat de tocar-lo a casa perquè cada cop que començava sentia un trombó desafinat que no em deixava practicar. És per això que ara assajo a un altre lloc. Em perdonarà, però no crec que les seves pràctiques sexuals hagin de dependre de la meva passió pel clarinet. De fet, em repugna una mica pensar que mentre tocava marxes militars vostès estaven tenint relacions.

Això sí, l’animo a continuar amb el grup Jazz&Sex sense mi; de ben segur que tenen molta carrera al seu davant. A més, veurà que li he deixat uns quants CD que tenia per casa amb els millors clarinetistes que conec. Potser és la manera de mantenir la passió, qui sap.

Salutacions,

Francesc Tamarit


27/11

Hola Francesc. No tindrà pas per casa un reproductor de CD que no utilitzi?

Pau Roigé Gargallohttp://www.pauroige.com
Pau Roigé Gargallo (Barcelona, 1992) és guionista, còmic i escriptor de relats, llibres infantils i mails, molts mails. Hi ha coses seves a SER Catalunya, Ràdio Flaixbac, Time Out, BCN Més, Núvol, Edelvives i al cercador de Google.

Más cosas