Guia d’ús d’autopistes

Estimat ciutadà, 

Si has arribat fins aquí, probablement sigui perquè has sentit a dir que “l’AP7 ha deixat de ser de pagament”, i et preguntes què és una autopista.

És possible que el concepte et soni remotament, de quan el teu amic Francesc va participar al “no vull pagar”, i li va arribar una multa a casa que va estar portant xibeca a les barbacoes durant mig any, tot-hi tenir 47 anys i ser comptable. També cal dir que els plors i gemecs potser tenien més a veure amb que la seva dona el deixés, però tot suma.

Llavors doncs, què és una autopista?

És bàsicament una autovia, però de pagament.

Que què és una autovia? 

És una moguda molt totxa que tenen a la resta d’Espanya, millor no entrar en detalls i descobrir que emo sido engañado.

Coses a saber de l’ús de l’AP7:

– Els rumors són certs, ja no s’ha de pagar (a veure, que tot depèn d’on visquis, no ens vinguem arriba ara, com diuen).  

– És una carretera de tres carrils. Fot el favor de circular pel carril de la dreta.

– Sí, ja ho sé, hi ha camions. No passa res, tens dos carrils més per avançar-los. El més important és que no visquis al carril del mig i toquis els collons a la resta.

– Molaria que anessis a 120, a poder ser. El mínim son 60, però com circulis a 60, penso buscar on vius i assassinar-te mentre dorms.

– Si veus un cotxe dels mossos no passa res, els pots avançar, no t’introduiran a la llista de més buscats.

Em deixo alguna cosa? Ai quins nervits. No se m’acut res més, només recordar-te que CIRCULIS PEL CARRIL DE LA DRETA FILL DE PUTA.

Bona sort.

Besis.

Jennifer Van de Voorde
Dice ser guionista y directora de cine, pero nadie ha visto nada suyo. Cada año promete a sus amigos que probará el stand up. Adicta a la sensación de vacío.

Más cosas