Aquest Nadal regala Precarietat Juvenil: EL JOC ®

Salutacions,


El meu nom és Maurici Vila, sóc el responsable de comunicació de l’empresa d’oci juvenil Dracojocs S.L., de Sabadell. Em poso en contacte amb vosaltres perquè estem ultimant el llançament d’un nou joc de taula amb moltes possibilitats de cara Nadal. Després d’una extensa recerca sobre les noves tendències hem trobat un buit al mercat que seria molt interessant explotar: la precarietat. Hem detectat que és una moda creixent entre el jovent català, té molta tirada i cada dia guanya més seguidors. Aquest darrer any, sense anar més lluny, ha crescut prop d’un 20% i ja supera el milió d’usuaris únics a Catalunya. Per això ens congratulem a anunciar-vos que ja tenim a punt PRECARIETAT JUVENIL: EL JOC ®.

Es tracta d’un joc de taula per a quatre jugadors dirigit a un públic d’entre 16 i 25 anys, tot i que creiem que també pot ser atractiu per a infants més joves. Com he dit, la precarietat viu un bon moment de forma. Aquesta moda, a més, s’està estenent a generacions cada cop més grans, és un boom. Hi ha majors de 30 anys que la segueixen i que, per tant, poden ser potencials jugadors de la nova entrega de Dracojocs S.L.

A Precarietat Juvenil, els jugadors hauran d’emancipar-se de casa els pares, conciliar la vida personal amb la professional, fer esport, menjar saludable, tenir una vida sexoafectiva plena i viure experiències enriquidores… amb menys de mil euros al mes! Al llarg de la partida es trobaran amb obstacles empipadors, com contractes temporals i lloguers a preus desorbitats; i còmodes incentius, com un préstec dels pares o un article que idealitza la fragilitat econòmica amb consells divertits per a combatre la pobresa energètica, entre molts d’altres.

“Menjo pasta maravilla cinc dies a la setmana”, “el paio que m’explota no em veu prou motivat amb el projecte” i “he buscat les bases legals per vendre un òrgan a Wallapop” són algunes de les còmiques situacions que pots trobar-te a Precarietat Juvenil. Per guanyar, has de ser el primer jugador a complir tots els requisits de la carta d’objectius, però vigila, afanya’t abans no t’enxampin els problemes de salut mental! A Precarietat Juvenil el riure està garantit perquè l’estrès i l’ansietat et perseguiran al llarg de tota la partida, malgrat que per una diversió completa recomanem comprar l’extensió Trastorns Mentals, que inclou un ventall més ampli de patologies, fàrmacs i la ‘Guia Coach’, elaborada per l’escriptor i guionista Edu Galán per a “solucionar els problemes de la vida amb la vida”.

Precarietat Juvenil forma part de la col·lecció Formar Somriures que impulsa Dracojocs S.L. amb el suport d’Endesa, CaixaBank i el Ministeri de Cultura i Esport per incentivar la pedagogia i l’entreteniment a través de l’oci familiar. La col·lecció inclou clàssics com Jubilació i diversió sense pensió ®Al límit: autònoms de vacances ® Ganivetades al fetge ®.

Des de Dracojocs S.L. agrairíem que féssiu difusió del llançament del joc, que arribarà a les botigues el pròxim 1 de desembre. Paral·lelament, hem preparat un vídeo promocional en què personalitats com el xef Jordi Cruz, el cofundador i CEO de Glovo, Oscar Pierre, i el botxí titular de l’Audiència de Barcelona expliquen la seva experiència com a padrins de Precarietat Juvenil i repassen algunes de les anècdotes més hilarants del procés creatiu que ha donat forma el joc que arrasarà aquest Nadal.

Per qualsevol dubte sobre la nota de premsa em podeu contactar directament, estic connectat les 24 hores del dia.

Coordialment,

Maurici Vila

Responsable de comunicació de Dracojocs S.L. 

Albert Diumenjo Segala
Ha agafat l'ascensor social cap a baix i ara treballa de periodista.

Más cosas